muusikko

Musiikin tekeminen on näyttelemisen ohella ollut aina iso osa persoonaani, ja tulen työskentelemään myös tulevaisuudessa varmasti tiiviisti molempien parissa. Tältä sivulta löydät erilaisia musiikkiprojekteja, joissa olen ollut osallisena. Kaikki tässä esitellyt yhtyeet toimivat edelleen aktiivisesti. Painamalla projektin kohdalta pääset lukemaan niistä lisää, ja useimpien takaa löytyy myös linkki kuunteluun. Älä epäröi ottaa yhteyttä jos haluat tietää jostain projektista lisää, tai olet kiinnostunut buukkaamaan jonkun niistä vaikkapa juhliisi.

Kuuntele lauludemo

säveltäjänä

laulajana

Oona Airola

Soolomateriaalini on työn alla, ja sitä voi valitettavasti kuulla vasta vuoden 2017 puolella. Ensimmäisen singlen arvioitu julkaisuajankohta on toukokuu 2017. Työstän itse sanoittamiani ja säveltämiäni kappaleita yhdessä tuottajan ja vierailevien muusikoiden  kanssa. Musiikkia voisi luonnehtia suomenkieliseksi lyyriseksi pop-musiikiksi, jossa on kuultavissa vaikutteita folkista ja rockista, ja bluesista.  Levyn tuottaa Sampo Haapaniemi.

Kuva: Anna Airola

Lada Nuevo

Kymmenkenkinen kokoonpano sulattaa pohjoisen kansan jäädyttämät sydämet pehmoisiksi balkan/slaavilaisvaikutteisella musiikillaan.

Kuva: Julius Koivistoinen

buenos airolas

Kokoonpano soittaa sekä omaa että lainattua tuotantoa. Trion tyyli vaihtelee hämyisen kulmakuppilan Bossa Nova-henkisestä tunnelmoinnista aina räävittömämpään käännöshumppaan ja omiin huumorisävytteisiin kansanlauluihin.

Kuva: Emma Grönqvist